zoeken
Lettertype: A A A
Afbeelding: Header acute integrale ouderenzorg grijs1

We maken graag gebruik van jouw kennis en ervaring!

Hoe kunnen we acute situaties in de zorg voor zijn? Hoe kunnen we, vanuit integrale samenwerking, bezoek aan een spoedeisende hulp voorkomen? En wanneer een bezoek aan de spoedeisende hulp niet is te voorkomen, hoe zorgen we ervoor dat we deze mensen naar de best passende plek begeleiden met aandacht voor hun wensen en behoeften? Wat zijn succesvolle praktijkvoorbeelden? En wat is bepalend voor het succes?

Daarover willen we graag samen met jou en collega zorgprofessionals, waaronder behandelaren, (wijk)verpleegkundigen, verzorgenden en (ambulante) begeleiders sparren.

 

De transitiecoördinator van jouw organisatie heeft jou hiervoor van harte voorgedragen.

 

Datum: 23 november 2017

Locatie: Hotel Amicitia, Skutsjezaal, Graaf Adolfstraat 37 in Sneek

Tijd: 9.00 – 16.30 uur (inloop vanaf 8.45 uur)

 

Wat levert deelname aan het Mini-symposium Acute integrale (ouderen) zorg jou en ons op?

  • Kennis en informatie over succesvolle praktijkvoorbeelden en de succesfactoren daarin;
  • Inzicht in wat er binnen de Espria organisaties al aan kennis en ervaring op dit gebied is;
  • Kennismaking, kennisdeling en kennisontwikkeling met collega's die net als jij op dit gebied bijdragen aan verbetering van de zorg;
  • Een aanzet voor het meetbaar maken van interventies op het gebied van integrale (ouderen)zorg, zodat we aantoonbaar kunnen blijven verbeteren.

Op interactieve, inspirerende wijze gaan we tijdens het symposium met elkaar aan de slag. We zien uit naar je komst!  Klik hier om je aanwezigheid te bevestigen.

 

Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, laat het zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 30 oktober, weten aan een transitiecoördinator van jouw organisatie.

 

Hartelijke groet,

Mede namens de transitiecoördinatoren Anoek Hoogstoevenbeld (Evean), Carla van Veen (Icare), Jacomijn Harmsen (Icare), Jenine Bijker (Zorggroep Meander), Garrelt van der Veer (De Trans), Ard Nijland (GGZ Drenthe) en Jennifer Troost (Espria Ledenvereniging)

 

Ester Kuiper

transitie

Meer informatie of vragen via: Inge Lups, inge.lups@espria.nl