zoeken
Lettertype: A A A

Een eigen teamkalender van 2020!

Het hele jaar door onder de aandacht bij je klanten

Ook in 2020 eenvoudig een teamkalender voor je klanten maken

Afbeelding: Kalendervoorbeeld

Vorig jaar hebben maar liefst 192 teams hun klanten blij gemaakt met een omlegweekkalender, weer een beetje meer dan het jaar daarvoor. Natuurlijk willen we ook dit jaar teams enthousiasmeren om een kalender te maken. Klanten vinden het heel leuk om een foto van hun team met de bijbehorende contactgegevens te hebben. De kalender is heel praktisch, hij biedt ruimte om per dag afspraken te noteren, je kunt makkelijk afspraken in voorgaande weken weer terug vinden en je bent het hele jaar door onder de aandacht bij je klanten.

 

Kosten per team
Minimale oplage van 25 stuks.
Per stuk kosten ze € 1 + voor de gehele bestelling eenmalig € 35 drukkosten en € 15 verzendkosten (eventueel gedeeld met andere teams, zie kopje levering). Prijzen zijn excl. 21% btw.
Overleg met het team/teamcoach of hier financieel ruimte voor is.
 

Rekenvoorbeeld
Een team met 100 klanten:
100 x € 1 + € 35 + € 15= € 150 + 21% btw= € 181,50

Een team met 50 klanten die de verzendkosten deelt met 5 andere teams door 1 afleveradres te kiezen:
50 x € 1 + € 35 + € 3 (15:5=3) = € 88 + 21% btw= € 106,48

 

Bestellen
Dit jaar gaat het bestellen weer hetzelfde als vorig jaar. Graag nodigen wij jullie van harte uit om een teamkalender te maken voor jullie klanten. Dit kan heel eenvoudig. Vul het bestelformulier voor 1 augustus in. Je krijgt dan in week 39 een e-mail van onze leverancier Helios Kalenders met de vraag om een teamfoto aan te leveren. Je kan ook kiezen voor een standaard algemene foto of helemaal geen foto. Helios maakt de kalender en stuurt je nog een drukproef voordat hij in druk gaat (wordt er niet op deze drukproef gereageerd, dan wordt er vanuit gegaan dat de drukproef akkoord is).

 

Klik hier om naar het bestelformulier te gaan.

 

Levering
Levering zal uiterlijk week 48 zijn, mits voor 1 augustus besteld. Op het bestelformulier kun je aangeven waar de kalenders afgeleverd moeten worden. Per uniek afleveradres worden € 15,- (excl. 21% btw) verzendkosten in rekening gebracht. Als je met meerdere teams de kalenders op 1 adres laat afleveren, kun je deze kosten delen. Ben je bijvoorbeeld een team in Emmen of Zwolle? Overleg dan onderling even wat een handig afleveradres is, het is zonde om het op 3 locaties te laten afleveren.

 

Let op: jouw bestelling kan niet door de brievenbus en wordt als pakket bezorgd. Iemand moet het pakket in ontvangst nemen en daarom moet je een afleveradres kiezen waar tijdens kantooruren altijd iemand aanwezig is.

Het maken van een goede foto

Afbeelding: teamfoto kalender2015 (5)

Het is belangrijk om een goede foto aan te leveren voor de kalender. Hoe mooier de foto, hoe mooier je kalender! Hiernaast zie je een voorbeeld van een goed geschikte foto. Klik hier om de foto groter te bekijken.

 

Graag geven we wat tips om een zo mooi mogelijke foto te maken:

  • Maak een foto met een goede digitale camera en niet met een telefoon. De foto's van een telefoon zijn uiteindelijk op dit formaat vaak niet mooi scherp en dat is zonde.
  • Maak bij voorkeur een foto buiten. Let er dan op dat je de foto niet tegen de zon in maakt, in verband met schaduwwerking. Het is leuk om een duidelijk herkenbare plek uit te kiezen in jouw wijk of dorp.
  • Maak je toch een foto binnen (doordat het weer tegenzit bijvoorbeeld), zorg dan voor een lichte plek zonder te veel ruis op de achtergrond zoals kasten, computers, posters, kerstaccessoires etc.
  • Maak een liggende (horizontale) foto met wat ruimte om het team heen, in verband met het logo wat op de kalender komt.
  • Zorg ervoor dat alleen de teamleden op de foto komen en niet eventueel meegekomen kinderen of honden.

Het is niet mogelijk om foto's te bewerken. Teamleden die niet op de foto staan kunnen er niet op gephotoshopt worden, daar gaat veel te veel tijd en geld inzitten.

 

Lever een .jpg of .jpeg bestand aan en niet de foto in Word geplakt!