zoeken
Lettertype: A A A
Afbeelding: Banner_uitnodiging_kickoff (2)

Beste collega,

Het is zo ver! Een tijdje geleden is er een officiele GO gegeven voor de bouw van onze nieuwe website www.icare.nl. We nodigen jou graag uit om aanwezig te zijn bij de (online) kick-off bijeenkomst op 22 november 2021. We nemen je mee in het proces en de stappen die wij met onze websitebouwer gaan doorlopen. Je krijgt hier de kans om met ons mee te denken!

Onze huidige website dateert uit 2013 en draait op verouderde techniek. Het bestaande CMS heeft niet de functionaliteiten van een modern systeem, het is daardoor minder snel en biedt niet de mogelijkheden voor gebruikers en bezoekers die we graag willen. Online ontwikkelingen gaan snel en de website als communicatiemiddel is essentieel voor zowel contact met klanten, diens achterban, externe stakeholders zoals gemeentes, zorgverzekeraars en artsen, maar ook het verkrijgen van nieuw personeel. We gaan daarom (samen) werken aan een toekomstbestendig platform.

Denk jij met ons mee?
Informatie van collega's is voor ons erg waardevol. Jouw kennis en expertise en de behoefte vanuit de verschillende doelgroepen is voor ons van groot belang! In de loop van het jaar plannen we gebruikerstesten met klanten, voor het samenstellen van deze groep hebben we jouw hulp (ook) nodig! De verkregen input verzamelen we en nemen we, zoveel mogelijk, mee in de bouw van de nieuwe website. 


Kick-off bijeenkomst 22 november 
We vragen een selecte groep collega's uit verschillende lagen van de organisatie om met ons mee te denken. Jij bent er daar één van. Kun jij namens jouw team of afdeling aanwezig zijn op 22 november? Laat het ons weten! We versturen je een vergaderverzoek met een link om via MS teams deel te nemen aan de groepsvergadering. 

In het verdere proces kan het zijn dat je, op basis van jouw expertise of bepaalde onderdelen, nogmaals bevraagd of uitgenodigd wordt. 

Waar & wanneer?
Datum: maandag 22 november
Tijd: 13.30 - 15.00 uur
Locatie: Vanaf je eigen computer
 
Vriendelijke groet,
Stuurgroep nieuwe website