zoeken
Lettertype: A A A

Nu werken aan de toekomst: Toekomstbestendige zorg Thuis

Afbeelding: Header Broodje Icare

Uitnodiging Broodje Icare op maandag 18 oktober
 

Om ook in de toekomst wijkverpleging voor iedereen beschikbaar te houden, moeten we nu al inspelen op de verschillende ontwikkelingen die plaatsvinden. Ziekenhuizen sturen mensen bijvoorbeeld sneller naar huis. Daarnaast blijven mensen langer thuis wonen. De klantvraag neemt dus toe, maar tegelijkertijd verandert de soort zorg.
 

Ook weten we dat er over niet al te lange tijd veel collega’s met pensioen gaan en er nu al een tekort aan zorgmedewerkers is. Met Toekomstbestendige zorg Thuis zetten we een flinke stap op weg naar ons doel om de zorg ook in de komende jaren beschikbaar te houden. Dit doen we door de deskundigheid van alle collega’s optimaal in te zetten. De juiste zorg, op de juiste plek met de juiste mensen. 
 

Tijdens het online Broodje Icare van maandag 18 oktober ga ik hierover graag met jou in gesprek. Ben jij al op de hoogte van Toekomstbestendige zorg Thuis? Hoe zie jij jouw rol hierin? Spelen er vragen bij jou of in je team? Ik hoor het graag van jou.
 

Ik nodig je dan ook van harte uit om hierover mee te praten. Je kunt je aanmelden voor het Broodje Icare via onderstaande link. Je ontvangt dan een aantal dagen van tevoren een Teams uitnodiging via de mail.


Waar & wanneer?
Datum: maandag 18 oktober
Tijd: 12.00 - 13.00 uur
Locatie: Vanaf je eigen computer
 
Aanmelden
Klik hier om je direct aan te melden.
Om iedereen de kans te geven aan het woord te komen, houden we een maximum van 10 personen per bijeenkomst aan. 
Meld je dus snel aan, want vol = vol
 
Vriendelijke groet,
Dennis van Achthoven