zoeken
Lettertype: A A A
Afbeelding: header_v2

Beste collega,

Omdat we zoveel mogelijk vanuit huis werken, is het niet mogelijk om de Broodjes Icare op de locaties te organiseren. Vandaar dat we de Broodjes Icare voorlopig online blijven organiseren.  Alle medewerkers, zowel intra- als extramuraal werkend, kunnen zich hier voor aanmelden. Deze bijeenkomsten leveren altijd mooie gesprekken op. Dit is erg waardevol voor ons en ik nodig je dan ook uit om je aan te melden voor een nieuw online Broodje Icare op maandag 14 juni.


Ervaar jij waardering voor je werk? 

Je zet je iedere dag met hart en ziel in voor je klanten en bewoners. Het zorgen voor een ander zit in je bloed. Toch is het fijn als je waardering krijgt voor de dingen die je doet. Ervaar jij waardering voor wat jij allemaal doet? Geeft deze waardering jouw energie of maakt het je onzeker als je die waardering niet krijgt? Tijdens deze digitale bijeenkomst wil ik het hier graag met je over hebben.

 

Via MS teams gaan we hierover een uur informeel in gesprek met een groep van maximaal 10 personen. Meld je dus snel aan via onderstaande link. Je ontvangt dan een vergaderverzoek met een link om via MS teams deel te nemen aan de groepsvergadering.


Waar & wanneer?
Datum: maandag 14 juni 2021
Tijd: 12.00 - 13.00 uur
Locatie: Vanaf je eigen computer
 
Aanmelden
Klik hier om je direct aan te melden.
Doe het snel, want vol = vol (Er is plek voor 10 personen per bijeenkomst).
 
Vriendelijke groet,
Gia Wallinga