zoeken
Lettertype: A A A
Afbeelding: header_v2

Beste collega,

Tijdens het online Broodje Icare gaan we regelmatig  met collega's van heel Icare informeel in gesprek. Zowel intra- als extramuraal werkend. Dit levert altijd mooie en waardevolle gesprekken op. Ik nodig je dan ook graag uit om je aan te melden voor een nieuw online Broodje Icare op maandag 16 november aanstaande.


Plannen en roosteren

Met elkaar staan we de komende jaren voor een grote uitdaging. We weten dat er een steeds grotere stroom ouderen een beroep op ons gaat doen en tegelijkertijd weten we ook dat collega’s met pensioen gaan en de instroom van nieuwe medewerkers beperkt is. Toch willen we er alles aan doen om de zorg beschikbaar te houden voor iedereen. Gezond en met plezier werken zijn daarin belangrijk. Het onderwerp ‘Plannen en roosteren’ staat bij ons dan ook hoog op de agenda, zodat jullie als zorgprofessionals duurzaam en met plezier kunnen doen waar jullie voor gekozen hebben: het ondersteunen van kwetsbare mensen die dat nodig hebben.

Inmiddels werken steeds meer teams met Bovenwijks roosteren en langere routes. Graag ga ik hierover met jullie in gesprek. Hoe ervaar je dit? Waar loop je tegenaan? Wat werkt goed?
Via MS teams gaan we hierover een uur informeel in gesprek met een groep van maximaal 10 personen. Meld je dus snel aan via onderstaande link. Je ontvangt dan een vergaderverzoek met een link om via MS teams deel te nemen aan de groepsvergadering.


Waar & wanneer?
Datum: maandag 16 november
Tijd: 12.00 - 13.00 uur
Locatie: Vanaf je eigen computer
 
Aanmelden
Klik hier om je direct aan te melden.
Doe het snel, want vol = vol (Er is plek voor 10 personen per bijeenkomst).
 
Vriendelijke groet,
Dennis van Achthoven