zoeken
Lettertype: A A A

Wat is belangrijk in
werken, leven en liefde
 

Uitnodiging afscheid Gert Leeftink - 26 september 2017

Van toegevoegde Waarde zijn

Als antwoord op de vraag "hoe voeg ik de meeste waarde toe" heeft Gert Leeftink onlangs bekendgemaakt om de functie van Programma directeur Mens en Arbeid te gaan invullen. Dat bekent wel dat hij afscheid gaat nemen van zijn directeursfunctie van Icare Verpleging en Verzorging. Een stap waar we graag bij stil willen staan.

We willen je graag uitnodigen voor het speciaal voor Gert georganiseerde inspiratie-event. Een bijzondere middag met als thema: "Wat doet er toe en neem je mee op je reis in werk, leven en liefde?"

Het event vindt plaats op een bijzondere locatie, in het midden van het land en er wordt een inspirerend programma geboden. Het wordt geen klassieke receptie met handen schudden in de rij. Het wordt een middag die ertoe doet en zintuigen prikkelt. Kom ook en ervaar, leer, beleef, deel en geniet.

Afbeelding: RadioKootwijk

Tijd, plaats en aanmelden

26 september - Theaterloods Radio Kootwijk
van 15.00 tot 17.00 uur
Radioweg 1 (gebouw G), 7348 BG  Radio Kootwijk

 

Aanmelden
Aanmelden kan nog t/m 13 september aanstaande via een klik op deze link.
 

Gert wil geen cadeaus in ontvangst nemen.

 

TIP 1
Vertrek op tijd, want alleen al de rit is heel inspirerend!
TIP 2
Een deel van het programma speelt zich ook buiten af, want ook buiten is veel inspiratie te vinden. Daarvoor geldt dan wel het advies: neem goede schoenen mee om dat deel van het programma vooral niet te missen.

 

Graag tot 26 september!

 

Afbeelding: Theaterloodsbuiten