zoeken
Lettertype: A A A

Uitnodiging training Slimme Sensoren/KADEX

Hallo collega's,

Hallo collega’s,

Vorige week hebben jullie een memo ontvangen over het project slimme sensoren en verpleegoproepsysteem (Kadex).

Hierbij nodigen we je uit om je in te schrijven voor de training. Tijdens deze trainingen zullen we jullie vertellen hoe slimme sensoren en het verpleegoproepsysteem ( Kadex) precies werken en wat er in jouw werk verandert.

Voor welke training moet ik me inschrijven?
Er is een training voor medewerkers van beschermd wonen/ verzorgd wonen of een combinatie hiervan.

  • De training Beschermd Wonen is bedoeld voor collega’s die alleen of met name werken bij Beschermd Wonen. Deze training gaat over de slimme sensoren.
  • De training Verzorgd Wonen is bedoeld voor collega’s die alleen of met name werken bij Verzorgd Wonen. Deze training gaat over het nieuwe verpleegoproepsysteem.
  • De combinatie training is voor medewerkers die op zowel beschermd als verzorgd wonen werken, zoals nachtdienst medewerkers. Deze training gaat over slimme sensoren (beschermd wonen) én over het nieuwe verpleegoproepsysteem (verzorgd wonen).

De trainingen worden gehouden op locaties Dekelhem, Boddeveld 1 in Gieten. De trainingen zijn in de “Orangerie", tweede verdieping.

Inschrijven
Via onderstaande link kun je je inschrijven voor de training van maandag 18 juni, donderdag 20 juni of maandag 24 juni. We willen jullie erop wijzen dat de trainingen verplicht zijn en dat er maximaal plek is voor 10 personen per scholing. Schrijf je dus snel in!

Groeten namens het projectteam,
Nelleke Kloosterman

 

Aanmelden

Schrijf je snel in, want vol=vol! Klik hier om je aan te melden.
 

We hopen je te zien!