zoeken
Lettertype: A A A

Samen met Icare collega’s naar de film The Father

Afbeelding: Uitnodiging The Father 2022_3

Beste vrijwilliger,

 

Na een bizarre Coronaperiode waarin je elkaar nauwelijks kon zien, is het nu tijd voor ontspanning en gezelligheid met elkaar. We nodigen je dan ook van harte uit om, onder het genot van een hapje en een drankje, eerst gezellig bij te praten met Icare collega’s en aansluitend te genieten van de ontroerende film The Father in een bioscoop in jouw rayon.

 

The Father vertelt het verhaal over de hoogbejaarde en dementerende Anthony (gespeeld door Anthony Hopkins). Langzaamaan verliest hij de grip op de realiteit. Zijn dochter Anne (Olivia Colman) doet er alles aan om de juiste hulp voor hem in te schakelen, maar hij weigert alle hulp. We beleven het verhaal door zijn ogen en voelen zijn intense verwarring.

 

Speciaal voor alle medewerkers en vrijwilligers heeft Icare op meerdere data en tijdstippen filmzalen gehuurd in een aantal bioscopen in het Icare werkgebied. Benieuwd naar deze hartverwarmende film en zin in een middag of avond uit? Klik dan op deze link om je aan te melden bij één van de deelnemende bioscopen in jouw rayon. Vol = vol, dus wacht niet te lang met aanmelden. 

 

De film kijk je in eigen tijd. De gereden kilometers en het eventuele parkeerkaartje mag je declareren via YouForce.

 

Wij wensen je heel veel plezier!

Mede namens het Managementteam

Dennis van Achthoven en Gia Wallinga | Directie Icare V&V

The Father, een hartverwarmende film

Afbeelding: Uitnodiging The Father 2022_22