zoeken
Lettertype: A A A

Durven buiten de kaders te denken

Toen Icare 4 jaar geleden startte met het Experiment Regelarme Zorg, waren we zeer gemotiveerd om het werk van collega's eenvoudiger te maken en de zorg overzichtelijker. We wilden zoveel mogelijk tijd voor de klant organiseren en minder tijd voor de administratieve werkzaamheden. Collega's werden uitgedaagd om buiten de lijntjes te kleuren. Vrij te denken, te durven experimenteren. De kaders op te zoeken en buiten de kaders te stappen als dat beter was: voor de klant en voor de medewerker. We gingen op reis in een onbekend land, zonder voorgebaande wegen, maar met een groep gemotiveerde collega's om te gaan ontdekken.

Experimenteren en leren
Dat hebben de ERAI teams gedaan en daarbij ook successen geboekt. Als organisatie heeft Icare ervan geleerd. Wat 4 jaar geleden begon in een paar teams, is op een aantal punten nu Icare breed "gewoon" geworden. Tegelijkertijd is de wereld om ons heen veranderd en zien we ook dat de complexiteit nog nooit zo groot is geweest als juist nu. Toch durven we de stelling aan: ERAI was voor Icare een succesvol experiment en het is goed en belangrijk om dat op een goede manier af te sluiten.

Mooie afsluiting van de reis
Vandaar dat we je willen uitnodigen voor een Slotbijeenkomst ERAI. Het voorbereidingsteam heeft daar een mooi en interessant draaiboek voor gemaakt, dus je kunt er zeker van zijn dat je een inspirerende bijeenkomst zult meemaken!

Afbeelding: afbeelding_RegelarmeZorg

Datum, plaats en aanmelding

Datum: Dinsdag 3 oktober
Tijd: 12.30 - 15.15 uur. Wij verzorgen een gezellige lunch!
Locatie: Harderwijk, De Roef- Zuiderzeepad 1

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden.

Vriendelijke groet,
ERAI kernteam

Afbeelding: Welkom