zoeken
Lettertype: A A A

UITNODIGING
 

Laat samen met collega's jouw licht over de visie schijnen!

Draag jouw steentje bij aan de visie voor 2016 en verder!

Afbeelding: visiebeeld uitnodiging

 

Beste collega,

 

De afgelopen weken is er, onder meer aan de hand van posters en interviews door honderden collega's meegedacht over onze visie. Over onze kernwaarden en kernkwaliteiten en wat belangrijk is voor de toekomst.

 

Inmiddels is alle binnengekomen informatie verzameld. Van daaruit kunnen we nu de visie afmaken. Graag nodig ik jou uit om daaraan mee te werken en je licht te laten schijnen over wat is binnengekomen.

 

Inspirerende & interactieve bijeenkomst! 

Tijdens een inspirerende, interactieve bijeenkomst ga je met een groep collega's uit verschillende rayons, inclusief een afvaardiging van OR en CR, met de visie-ingrediënten aan de slag.

 

De uitkomst is een conceptvisie die wordt voorgelegd aan de directie en het managementteam. In totaal zijn er drie van deze bijeenkomsten. Een in het zuidgebied, een in het noordgebied en intramuraal Drenthe. Uit de drie conceptvisies bepaalt de directie hoe de visie eruit gaat zien. Zij nemen de OR en CR daarin mee, waarna de definitieve versie intern bekend zal worden gemaakt.

 

Een zorgvuldig traject dus! Ik hoop dat jij je aanmeldt om juist in deze laatste fase jouw steentje aan de visie bij te dragen.

 

Met vriendelijke groet,

< naam rayonmanager>

Wanneer en waar?

2 november 13.00 - 15.00 uur in Harderwijk, Zalencentrum De Roef Zuiderzeepad 1 3844 JV Harderwijk

 

Klik hier om aan te melden