zoeken
Lettertype: A A A
Afbeelding: header_tevredenheidsonderzoek

Beste Vrijwilliger, 

 

U bent werkzaam bij Icare als vrijwilliger. Wij hopen dat u het naar uw zin heeft op de locatie waar u werkzaam bent. Icare is erg blij met uw inzet als vrijwilliger voor onze bewoners en ook voor onze medewerkers. De zorg kan niet zonder vrijwilligers en mensen die zich belangeloos willen inzetten voor de maatschappij. Wij zijn blij met u!

 

Het afgelopen jaar is er veel gebeurt op de locaties van Icare.

 

Als eerste natuurlijk het coronavirus, waarbij u in de eerste fase niet meer welkom was op de locatie. Gelukkig in de zomer weer wel, maar in september ontstond de 2e fase uitbraak en ook toen stopten uw werkzaamheden opnieuw. Dit heeft waarschijnlijk veel impact op u gehad en misschien heeft u zichzelf ook wel afgevraagd of u uw werkzaamheden na corona wel weer wilde oppakken, of weer wilt oppakken.

 

Als tweede is de organisatie intern veranderd en is er afscheid genomen van de functie vrijwilligerscoördinator. Deze taken zijn nu verdeeld onder de dagbestedingscoaches en de locatiesecretaresses. U had ook al vooral te maken met de dagbestedingscoaches en dat willen we verder vorm gaan geven op de locaties.

 

Om eens te horen hoe u het vindt op de locaties hebben we een vrijwilligers-tevredenheidsonderzoek gemaakt om te vernemen hoe u uw werk vindt gaan op de locatie. Het zijn 14 vragen geworden waaraan u rapportcijfers van 1 t/m 10 kunt geven. De vragen zijn met de cliëntenraden doorgenomen en zij hebben deze goedgekeurd. Vanuit de uitkomsten willen we graag per locatie met u in gesprek over wat beter kan en wat al goed gaat. We willen u meer betrekken bij de locatie. Voor het delen van de uitkomsten uit dit onderzoek krijgt u een uitnodiging. We willen dit organiseren op de locaties, wanneer de locaties weer meer mensen mogen ontvangen.

 

Klik hier om het onderzoek in te vullen. Wij zien uw reactie graag uiterlijk 5 april a.s. tegemoet.

 

Ik hoop op veel reacties!

Met vriendelijke groet,
 
Marcel van der Meulen, MSc
Rayonmanager V&V Intramuraal