zoeken
Lettertype: A A A

Informatie veiligheid: Wat kun je doen.

Natuurlijk wil je zorgvuldig omgaan met klantgegevens, maar hoe weet je of je de goede dingen doet? Daarvoor is een kort filmpje beschikbaar (2.52 min) wat uitlegt hoe je veiligheid gegarandeerd is.  

Icare Thuisbegeleiding volgt het Privacy en Informatieveiligheidsbeleid van Icare. Icare is verplicht om aantoonbaar maatregelen te treffen om de risico’s van informatiebeveiliging en privacy te beperken. Eén van deze maatregelen is de bewustwordingscampagne over privacy en informatieveiligheid waar dit filmpje een onderdeel van is. Omdat we moeten kunnen aantonen dat iedereen het filmpje heeft bekeken, vragen we je om je te registreren. Zo kunnen we medewerkers die zich nog niet hebben geregistreerd erop wijzen dat zij dit nog moeten doen. Je hebt tot 31 december 2022 de tijd om het filmpje te bekijken.

Vul eerst je gegevens in, druk op VERZENDEN en je wordt doorgelinkt naar het filmpje. De gegevens die je registreert worden na het behalen van de doelstelling (iedereen heeft het filmpje bekeken) weer verwijderd.

Naar de film over Informatie veiligheid

Voor en achternaam *
 

Mailadres *
   

Naam team *
 

Leidinggevende *