zoeken
Lettertype: A A A

Van toegevoegde Waarde zijn

Als antwoord op de vraag "hoe voeg ik de meeste waarde toe" heeft Gert Leeftink onlangs bekendgemaakt om de functie van Programma directeur Mens en Arbeid te gaan invullen. Dat bekent wel dat hij afscheid gaat nemen van zijn directeursfunctie van Icare Verpleging en Verzorging. Een stap waar we graag bij stil willen staan.

We willen je graag uitnodigen voor het speciaal voor Gert georganiseerde inspiratie-event. Een bijzondere middag met als thema: "Wat doet er toe en neem je mee op je reis in werk, leven en liefde?"

Het event vindt plaats op een bijzondere locatie, in het midden van het land en er wordt een inspirerend programma geboden. Het wordt geen klassieke receptie met handen schudden in de rij. Het wordt een middag die ertoe doet en zintuigen prikkelt. Kom ook en ervaar, leer, beleef, deel en geniet.

Afbeelding: RadioKootwijk

Tijd en plaats

26 september - Theaterloods Radio Kootwijk
van 15.00 tot 17.00 uur
Radioweg 1 (gebouw G) 7348 BG  Radio Kootwijk

TIP 1
Vertrek op tijd, want alleen al de rit is heel inspirerend!
TIP 2
Een deel van het programma speelt zich ook buiten af, want ook buiten is veel inspiratie te vinden. Daarvoor geldt dan wel het advies: neem goede schoenen mee om dat deel van het programma vooral niet te missen.

Afbeelding: inspiratiehuis

Aanmelding

Via een klik op deze link kun je je aanmelden.

Afbeelding: Theaterloodsbuiten

Cadeau

Gert wil ABSOLUUT GEEN cadeaus in ontvangst nemen. Maar, natuurlijk hebben wij allemaal de behoefte om toch iets te doen. Vandaar dat we je willen vragen om het cadeau van je tijd. Wil je een kwartiertje van je tijd investeren in het maken van een foto en het schrijven van een korte tekst. De tekst mag gaan over wat Gert betekent voor jou, voor jullie samenwerking of over jullie contacten. De foto kan een selfie zijn, of een foto van een voorwerp dat je kenmerkend vindt voor Gert of jullie contacten kan symboliseren. Als je mee wilt doen met dit cadeau. Klik dan hier.

Van alle bijdragen die we ontvangen gaan we een boek maken om aan Gert mee te geven. Dat is ook wel kenmerkend voor Gert. Na elke vakantie kwam hij weer terug met een stapel boeken die hem inspireerden om aan de slag te gaan voor Icare... In verband met de benodigde productietijd hebben we je bijdrage uiterlijk 8 september nodig.

Afbeelding: inspiratieboek

Wat is belangrijk in
werken, leven en liefde
 

Uitnodiging voor 26 september 2017