zoeken
Lettertype: A A A
Afbeelding: header_v2

Beste collega,

Omdat we zoveel mogelijk vanuit huis werken, is het niet mogelijk om de Broodjes Icare op de locaties te organiseren. Vandaar dat we de Broodjes Icare voorlopig online blijven organiseren.  Alle medewerkers, zowel intra- als extramuraal werkend, kunnen zich hier voor aanmelden. Deze bijeenkomsten leveren altijd mooie gesprekken op. Dit is erg waardevol voor ons en ik nodig je dan ook uit om je aan te melden voor een nieuw online Broodje Icare op donderdag 26 augustus.
 

We lopen met elkaar een marathon, hoe hou je dit het beste vol?

We leven (én werken) nu bijna anderhalf jaar in deze bizarre Coronatijd. Hoe is dat voor jou? Kun je de juiste energiebalans vinden in je werk? We zijn er ook nog steeds niet vanaf. Wat betekent dat voor jou? Wat voelt voor jou goed of maakt je juist onzeker in je werk? Tijdens deze digitale bijeenkomst wil ik het hier graag met je over hebben.

 

Via MS teams gaan we hierover een uur informeel in gesprek met een groep van maximaal 10 personen. Meld je dus snel aan via onderstaande link. Je ontvangt dan een vergaderverzoek met een link om via MS teams deel te nemen aan de groepsvergadering.


Waar & wanneer?
Datum: maandag 26 augustus
Tijd: 12.30 - 13.30 uur
Locatie: Vanaf je eigen computer
 
Aanmelden
Klik hier om je direct aan te melden.
Doe het snel, want vol = vol (Er is plek voor 10 personen per bijeenkomst).
 
Vriendelijke groet,
Dennis van Achthoven