zoeken
Lettertype: A A A

Uitnodiging 
 

Feest rayon Veluwe-Zuid!

Barbecuefeest!

Afbeelding: bbq

Zoals vorige week al aangekondigd, wordt er op donderdag 2 juli 2015 een feest georganiseerd voor heel rayon Veluwe Zuid (Servicepunt Harderwijk, Felixoord, SWO, HdS en Icare).

 

Dit feest duurt van 16.30 tot 21.00 uur en vindt plaats bij strandpaviljoen “De Jutter”, Erkemederweg 79, 3896 LB Zeewolde. Alvast de locatie bekijken? Klik hier.

Kom je ook?

We gaan barbecuen, er zijn drankjes en je kunt relaxen op het strand of op het terras. Bij slecht weer kunnen we naar binnen. Daarnaast zijn er diverse sportieve activiteiten als: beachvolleybal, strandvoetbal of wandelen over de dijk en het strand.

 

Iedereen is van harte welkom! Opgeven graag voor vrijdag 12 juni 2015, zodat we een indicatie hebben hoeveel mensen er ongeveer zullen komen. Aanmelden/opgeven kan via deze link. Uiterlijke datum van aanmelden is overigens dinsdag 23 juni 2015.
 

Vervoer
Ook is het mogelijk gebruik te maken van vervoer per bus. Er zullen in totaal 3 bussen gaan rijden van en naar het feest. Om 16.00 uur zal er een bus vertrekken uit Putten (Engweg 8), Barneveld (Kapteijnstraat 25) en Ede (Stationsweg 114) richting de feestlocatie. Om 21.00 uur zullen ze dan weer vertrekken van de feestlocatie richting Putten, Barneveld en Ede (of eerder als daar veel vraag naar is).
Kom je met eigen vervoer; er is voldoende parkeerplek.
 

We hopen op een grote opkomst!

 

Met vriendelijke groeten,
mede namens Herbert, Ans en Ans, Judith, Dineke, Ineke, Herman, Evelien en Matthijs

 

Grietsje Visser,
Rayonmanager