zoeken
Lettertype: A A A

Maak met ons de start

Uitnodiging!

Graag nodigen wij je uit om als eerste een start te maken om met de nieuwe visie van Icare aan de slag te gaan en ermee de wijk in te gaan. Op korte termijn gaat jouw team, samen met 3 collega teams hiermee beginnen. Als start praten je graag bij over de achtergrond van de nieuwe visie en gaan samen sparren over wat het voor jou en je team betekent.
 

Datum:  12 mei 2016 

Tijd:  15.30 - 17.00 uur

Locatie:  Blankenstein 410, Meppel 2e etage
 

De afgelopen jaren hebben we veel geleerd en we hebben ons ontwikkeld in ons vak en in onze kernkwaliteiten. We zijn er klaar voor om de toekomst tegemoet te treden. Met elkaar en met ons hart op de goede plek. Wil je je nog even officieel aanmelden? Omdat het ook je team betreft, ben je van harte uitgenodigd om iemand uit je team mee te nemen. 
Klik hier voor je aanmelding.

shutterstock_141308527kl

Missie en visie

Van betekenis zijn...

Ieder mens heeft de mogelijkheid om iets voor een ander te betekenen. We zien het als onze opdracht om deze waarde te herkennen en te helpen ontwikkelen. Klant, medewerker en maatschappij worden hier beter van.

Icare wil het verschil maken in het leven van kwetsbare mensen, die in relatie tot hun gezondheid een goed leven willen hebben. Mensen hebben het vermogen om zich aan te passen en eigen regie te voeren om de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven aan te kunnen. Plezierig wonen, relaties en contacten en jezelf kunnen redden, helpen daarbij. Icare zet erop in om de kracht van elk mens om van betekenis te zijn voor een ander, te helpen ontwikkelen. De klant en zijn sociale omgeving worden daardoor versterkt.